Йога флоу с Кристи

Йога флоу е там, където дъхът, движението и съзнанието се преплитат в хармоничен танц. Това е динамична практика, която синхронизира последователни позиции (асани) с дишане. Кристи е нашият инструктор, който с лекота ни потапя в света на йогата. Прочете повече за нея и практиката в следващите редове:

Разкажи ни за себе си – от колко време практикуваш йога flow? Как започна и защо реши да се посветиш на това?

Здравейте! Практикувам различни стилове йога още от както бях дете. Отгледана съм с такъв начин на живот и любов към движението и осъзнатостта. Реших да започна да преподавам, защото обичам да виждам огъня и искрата в очите на хората, когато практикуват и особено след края на практиките, когато тялото и душата са в пълна симбиоза. Радвам се, че мога да предам това усещане на учениците си!

Как преминава един клас по йога flow? 

Йога Флоу е една моя свободна интерпретация на най-любимите ми асани и елементи събирани през годините от различни мои учители. Съчетаваме динамична загрявка с плавно преминаване през различни пози (асани), разтягане и дишане, практикуваме слънчеви поздрави, правим комбинация от различни асани под формата на хореография, която изпълняваме и с двете си страни, накрая включваме малко Ин йога и разбира се, винаги за финал включваме хубава цялостна релаксация.

Къде си ходила на практики на йога flow? 

Класът Йога Флоу е абсолютно моя интерпретация на любимите ми неща от различни видове йога. Най-голямо въздействие върху класовете ми имат моите прекрасни балийски учители.

Какви са ползите от йога flow? 

Класовете по йога Флоу помагат както за балансиране и укрепване на цялото тяло, така и за менталното ни здраве. Съчетанието между движението, дишането и мисълта изгражда силна воля и дисциплина, както и помага на умът и тялото ни да се разтоварят.

Опиши йога flow с три думи! 

Креативност , въздействие, любов.

Какъв съвет ще дадеш на начинаещите в йога flow?

Съветът ми към всички мои ученици, особено и начинаещите е “Дай му време, слушай тялото си. С постоянството идва и усъвършенстването.”

Каним ви на тренировка по йога флоу, за да постигнем хармония между тялото и душата!

График на класовете:
📆 Вторник – 11:00 ч.
📆 Четвъртък – 11:00 ч.

Запазете мястото си!

или на телефон +359 2962 2288

Последвайте ни в социалните мрежи:


Публикувана

в

от

Етикети: