Новa групa по йога флоу в Малееви

Започваме годината с нещо ново и вълнуващо! 🌟 От 16.01.24 г. стартираме група по йога флоу, водена от вдъхновяващата Кристи Кирилова. Ако искате да подобрите връзката си с тялото, да бъдете по-гъвкави и да укрепнете мускулите си, заповядайте на йога флоу! 🧘‍♀️

Класовете се провеждат всеки вторник и четвъртък от 11:00 ч.

Какво е йога флоу? 

Йога Флоу е динамичен и ритмичен клас, в който свързваме дишането с движението. Изпълняваме поредица от асани, преминавайки плавно от една в друга, като работим върху своята гъвкавост, сила и съзнателност. Непрекъснатият поток на движение ни вкарва в медитативно състояние, насърчавайки чувството за баланс и хармония както в тялото, така и в ума.

Как протича един клас по йога флоу?

В този клас ще изпълняваме както класическите елементи от един виняса флоу клас, така и различни флоу комбинации, поставени като хореография на музика. Ще се научим да свързваме движенията с музиката, за да имаме по-добра връзка с тялото си и да бъдем креативни в практиките и ежедневието.

За кого са подходящи класовете по йога флоу?

Независимо дали сте напълно начинаещи или с опит, класовете са подходящи за всички, които имат интерес към йогата.

За Кристи Кирилова

За Кристи движението и грижата за тялото са нещо изключително важно. Танцът присъства в ежедневието й, а от малка танцува различни стилове, което й помага да изгради силна връзка с тялото си. В семейство на Кристи йога е нещо обичайно, тъй като майка и е йога учител и тя израства с асани, медитации, киртан и духовни практики. 

От малка се занимава с различни физически форми на изкуството, както и спортове, експериментира с различни видове йога движения преплетени с модерен танц и движенчески театър. 

От 2017 година е професионална актриса. През 2018 година започва да навлиза по-дълбоко в йога, посещавайки различни семинари и мастър класове. В началото на 2023 година, пътят й я отвежда в Бали, където се запознава със спиритуалния учител Уиссам Баракех. Там изкарва своето 200 YTT обучение в House Of Om и се впуска в пътя си на учител.

Заповядайте в класовете по йога флоу, за да се погрижим за тялото ни и да се заредим с позитивни емоции!


Последвайте ни:


Публикувана

в

от

Етикети: